IN BELGIë

DIGI België

Welkom bij DIGI, dé nieuwe telecomoperator in België voor consumenten, professionals en bedrijven. We staan voor eerlijke prijzen, het beste netwerk en uitmuntende klantenservice.

DIGI Communications Belgium N.V. werd opgericht in 2023 en is een Belgische samenwerking tussen Citymesh en de Europese DIGI-groep, actief in Roemenië, Spanje, Portugal en Italië.

DIGI Nieuwsbrief
WE KOMEN ERAAN!

Meld je aan en hoor als eerste over onze lancering. Die wil je niet missen.

onze waarden

Hier staan en gaan we voor

Eerlijke Prijzen
Het Beste Netwerk
Uitmuntende Service

Eerlijke Prijzen
Wij geloven in eerlijkheid als de kern van alles wat we doen. Onze toewijding aan eerlijke prijzen betekent dat we streven naar betaalbare telecomdiensten van topkwaliteit, zonder verborgen kosten en kleine lettertjes.

Het Beste Netwerk
Wij zijn vastbesloten om het beste netwerk in België te bieden. Dit betekent dat we voortdurend investeren in technologie en infrastructuur, zo leveren we de snelste en meest betrouwbare verbindingen.

Uitmuntende Service
Bij DIGI Belgium staat de klant centraal. We streven naar de best mogelijke ervaring voor klanten, onze uitstekende (al zeggen we het zelf) klantenservice staat paraat met raad en daad.


Samen met onze kernwaarden willen we in de Belgische telecomsector een nieuwe standaard zetten voor eerlijkheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij geloven dat iedereen recht heeft op de best mogelijke communicatie-ervaring. Elke dag opnieuw is dat ons streefdoel.

Team

Het DIGI België management team

Ons team bestaat uit ervaren telecomprofessionals gecombineerd met de frisse blik en innovatie van ervaren professionals uit andere sectoren. Dit samenspel vormt de drijvende kracht achter onze visie, waarbij we streven naar vooruitgang, innovatie en het leveren van de beste telecomdiensten in ons land.

VALENTIN POPOVICIU
Executive director
mitch de geest
Executive director
JEROEN DEGADT
GENERAL MANAGER
emanuel popa
it/technical director
peter-jan pertry
infastructure director
elke de vilder
marketing director
Catherine De Dorlodot
legal/regulatory director
Bart verbrugghe
BUSINESS OPERATIONS director
ward van ooteghem
strategy director
Elise benedictus
FINANCE director
EMELY DEVOS
HR director
openstaande vacature
service director
openstaande vacature
COMMERCIAL director
BELGISCH

Citymesh Group

Citymesh is een toonaangevend Belgisch technologiebedrijf, dat al bijna twee decennia dé oplossingspartner is voor zakelijke klanten met innovatieve vraagstukken. Het bedrijf, opgericht in 2006, richt zich voornamelijk op het leveren van zowel permanente als tijdelijke connectiviteitsoplossingen, gebruikmakend van wifi, 0G, 4G en 5G technologieën.

Citymesh is actief in diverse sectoren, waaronder industrie, openbare diensten, onderwijs, gezondheidszorg en slimme steden, en verleent zijn diensten ook op talrijke evenementen en festivals. Na het verwerven van spectrumbanden in juni 2022, heeft Citymesh de status verworven van de vierde officiële telecomoperator in België, maar het bedrijf streeft ernaar om meer te zijn dan alleen een traditionele telecommunicatieaanbieder.

Citymesh
DIGI Group
wereldwijd

DIGI Group

DIGI Group is de Europese telecomoperator voor breedbandinternet, tv-distributiediensten en vaste telefonie, eveneens met een belangrijk marktaandeel voor mobiele diensten en de grootste mobiele dekking in Roemenië. Het DIGI glasvezelnetwerk bestrijkt meer dan 9 miljoen huizen. De op een na grootste markt voor de groep is Spanje, waar ze bezig is met de ontwikkeling van haar eigen hoge snelheid glasvezelnetwerken, met meer dan 6,5 miljoen woningen in mei 2023.  DIGI Group is verder ook actief in Italië en Portugal.

DIGI Group levert wereldwijd diensten voor 22,4 miljoen klanten aan het einde van het tweede kwartaal van 2023, wat in de eerste helft van 2023 een omzet van 809,3 miljoen euro genereerde.

Uw inschrijving voor onze lanceringsmeldingen is voltooid.
Oeps! Er is iets mis gegaan, controleer je gegevens en probeer opnieuw!