Een General Manager gekozen voor DIGI Belgium en ook voor jou is er plaats!

Brussel - De kogel is door de kerk, Jeroen Degadt wordt de General Manager van telecomoperator DIGI Belgium. Na eerdere succesvolle launches in Roemenië, Italië, Spanje en Portugal, zal Jeroen de Belgische uitbouw in goede banen leiden. En daar kan hij nog wat hulp bij gebruiken. De komende maanden staan namelijk meer dan 100 diverse vacatures open bij DIGI Belgium. Reden te meer om even in Jeroens hoofd te kruipen. 

Of zijn haar wel goed ligt voor het interview. En dat hij speciaal voor de foto’s naar de kapper zal gaan. Nee, Jeroen Degadt is niet meteen je doorsnee General Manager. Luchtige stijl, veel humor maar to-the-point en bijzonder gedreven. “DIGI Group is dan ook alles behalve een stropdassenbedrijf. Die tijd is nu echt wel voorbij,” vertelt Jeroen geamuseerd. “DIGI Belgium zal de grote changemaker zijn in de telecommarkt, waarom kunnen we dat ook niet als werkgever proberen zijn?”

“Wie wil niet bouwen aan dé nieuwe telecomoperator? Een unieke kans.”

Ervaring met die status quo heeft Jeroen Degadt alvast genoeg, ondertussen is hij ruim 18 jaar werkzaam in de telecomsector. “Dat waren absoluut boeiende en leerrijke tijden, zeker voor een pas afgestudeerde ingenieur met heel veel ondernemersdrang. Ik ben ook altijd gepassioneerd geweest door hoe technologie en innovatie omgebouwd kunnen worden tot services en producten. Maar ik zag en voelde de status quo van onze sector. Iedereen kijkt vooral naar wat de ander doet, waardoor er eigenlijk weinig verandert. Zeker op prijsniveau. Nemen we de studies erbij, dan zien we dat de Belgen een stuk te veel betalen ten opzichte van de buurlanden. DIGI Group en Citymesh Group boden me de kans en een eerste plan om het eens echt allemaal op zijn kop te zetten.” 

“Belgen betalen al jaren te veel voor hun telecompakketten.”

“De kans om een nieuwe telecomoperator van scratch uit te bouwen, die krijg je niet elke dag natuurlijk. Ondernemen op grote schaal en dan nog eens met veel impact op mens en maatschappij. Door gewoon met eerlijke prijzen op de markt te komen bijvoorbeeld, gekoppeld aan een eerlijk aanbod. Money for value, value for money. Dat is meteen ook een van onze grote sterktes, we kunnen echt van nul beginnen, gesteund door de ervaring en kennis van DIGI Group. Zo creëren we een aanbod aangepast aan de noden van de moderne Belgische consument, met prijzen aangepast aan de Europese standaarden. Een aanbod waar de consument bewust voor blijft kiezen, niet omdat ze vasthangen aan een telefoonnummer, e-mailadres of koppelverkoop.”

“Een aanbod op maat van de moderne Belgische consument, maar met prijzen aan Europese standaarden.”


“Maar dat kan ik niet alleen natuurlijk, zeker niet omdat we naast mobiele telefonie ook televisie en internet gaan aanbieden. Nu al lopen hier heel wat getalenteerde koppen rond, maar de start gaat razendsnel. We zitten volop in de recruteringsfase. De markt afschuimen naar ingenieurs van alle allooi, technici, netwerkspecialisten etc. Maar evenzeer marketeers, project managers en sales profielen. We verwachten de komende maanden meer dan 100 vacatures te kunnen openzetten, dus allemaal naar onze website surfen aub (lacht)."


"Weet je, dat hoeven niet de klassieke telecommers te zijn, we zoeken zowel binnen als buiten de sector. Een frisse wind in onze sector vraagt ook nieuwe denkwijzes, dus we zetten onze deuren open voor durvers, doeners en denkers. Mensen met een kritische kijk, game changers, creatievelingen en ondernemers. Zij die de nulletjes en eentjes net iets anders zien, zij die weten dat stilstaan achteruitgaan is. Kan ook niet anders als je naar de boeiende uitdagingen kijkt die voor ons liggen. En beloofd, iedereen mag zijn haar leggen zoals ze dat zelf willen (knipoogt).”


“We zijn op zoek naar durvers, doeners en denkers. Naar zij die de status quo willen bestrijden.”

Meer nieuws...

DIGI Belgium, de nieuwe en vierde mobiele operator in ons land, sluit een nationaal roamingakkoord met Proximus en neemt antennesites over. Dat vergemakkelijkt de start van Digi in 2024.

DIGI wordt de nieuwe, volwaardige mobiele telecomoperator voor consumenten in ons land. Dat blijkt na de veiling van de Belgische 5G-frequenties. Het bedrijf is een verrassend samenwerkingsverband tussen de Belgische telecomspecialist Citymesh en het Roemeense Digi Communications.