Vierde mobiele operator DIGI sluit dubbele deal met Proximus.

DIGI Belgium, de nieuwe en vierde mobiele operator in ons land, sluit een nationaal roamingakkoord met Proximus en neemt antennesites over. Dat vergemakkelijkt de start van Digi in 2024.

Lees er meer over in De Tijd.

Meer nieuws...

Telecomoperator DIGI wil zich met "prijzen die nog nooit gezien zijn in België" op de markt werpen. Dat zei de topman van DIGI België, Jeroen Degadt, donderdag bij de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor in Brussel. DIGI België is een joint venture van het Belgische Citymesh, dat telecondiensten aan bedrijven aanbiedt, en de Roemeense telecomgroep DIGI die al actief is in vier Europese landen (naast Roemenië ook Spanje, Portugal en Italië) met in totaal 24 miljoen klanten. Komende zomer lanceert de operator zijn aanbod waarbij hij "faire prijzen wil koppelen aan een betrouwbaar netwerk en een kwalitatieve klantenservice".

Brussel - De kogel is door de kerk, Jeroen Degadt wordt de General Manager van telecomoperator DIGI Belgium. Na eerdere succesvolle launches in Roemenië, Italië, Spanje en Portugal, zal Jeroen de Belgische uitbouw in goede banen leiden. En daar kan hij nog wat hulp bij gebruiken. De komende maanden staan namelijk meer dan 100 diverse vacatures open bij DIGI Belgium. Reden te meer om even in Jeroens hoofd te kruipen.