Een nieuwe mobiele operator en iedereen droomt van lagere prijzen: terecht? En hoeveel lager zijn die dan?

Het nieuws van de nieuwe, mobiele telecomoperator die eraan komt doet hier onmiddellijk de hoop oplaaien over lagere prijzen voor mobiel bellen en surfen. Want nog altijd doen we het op dat vlak minder goed dan in de buurlanden, leert een studie van de Belgische telecomwaakhond BIPT. Is die hoop op beterschap terecht? Dit zeggen de cijfers.

Lees er meer over op VRT nws.

Meer nieuws...

Telecomoperator DIGI wil zich met "prijzen die nog nooit gezien zijn in België" op de markt werpen. Dat zei de topman van DIGI België, Jeroen Degadt, donderdag bij de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor in Brussel. DIGI België is een joint venture van het Belgische Citymesh, dat telecondiensten aan bedrijven aanbiedt, en de Roemeense telecomgroep DIGI die al actief is in vier Europese landen (naast Roemenië ook Spanje, Portugal en Italië) met in totaal 24 miljoen klanten. Komende zomer lanceert de operator zijn aanbod waarbij hij "faire prijzen wil koppelen aan een betrouwbaar netwerk en een kwalitatieve klantenservice".

Brussel - De kogel is door de kerk, Jeroen Degadt wordt de General Manager van telecomoperator DIGI Belgium. Na eerdere succesvolle launches in Roemenië, Italië, Spanje en Portugal, zal Jeroen de Belgische uitbouw in goede banen leiden. En daar kan hij nog wat hulp bij gebruiken. De komende maanden staan namelijk meer dan 100 diverse vacatures open bij DIGI Belgium. Reden te meer om even in Jeroens hoofd te kruipen.